Logo MojaObčina.si

Vojnik

JUTRI
20°C
-1°C
TOR.
19°C
-3°C
5002

Dodelitev nagrad za dosežke športnikov s stalnim prebivališčem v občini Vojnik

Odbor za družbene dejavnosti bo tudi v letu 2019 v skladu s sprejetimi merili za dodelitev nagrad za športne dosežke obravnaval športne dosežke športnikov posameznikov ali športnikov, ki tekmujejo v ekipnih športih v društvih, s sedežem zunaj naše občine.

 

Odbor bo upošteval športne dosežke iz tekočega leta, sredstva za nagrade športnikom s stalnim prebivališčem v občini Vojnik pa so zajeta v letnem programu športa, ki ga sprejme občinski svet.

 

Za sredstva za športne nagrade lahko zaprosijo matični klubi tekmovalcev, in sicer za tekmovalce, ki so občani občine Vojnik in so dosegli eno od prvih treh mest na državnem, evropskem in svetovnem prvenstvu ali na olimpijskih igrah. Šolska državna tekmovanja niso zajeta v teh merilih in zanje Občina Vojnik ne dodeljuje nagrad. Za vse športnike, naše občane, ki so/bodo v letu 2019 dosegli takšne uvrstitve, naj torej njihov matični klub na Občino Vojnik naslovi vlogo z dokazili o rezultatih.

 

Za več informacij v zvezi s tem lahko pokličete Urško Mužar po telefonu na št. 03/78 00 623 ali pošljete elektronsko pošto na urska@vojnik.si.

Tekst: Urška Mužar

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi