Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Božični Vojnik zaključili s koncertom in podelitvijo priznanj

Prireditve Božičnega Vojnika so se iztekle. Dogodki, ki so se vrstili od 18. decembra in so bili dobro obiskani, kažejo na to, da je bila odločitev o organiziranju prireditve prava. Ljudje se v času božiča in novega leta radi odločamo za obisk prireditev, še zlasti, če so kakovostne.
Vrsta prireditev in spremljevalnih dogodkov se z novim letom izteka. Organizatorja, TD Vojnik in Občina Vojnik, sta se potrudila in v Vojnik pripeljala kakovostne izvajalce. Njihovi nastopi so bili ljudem všeč. Poskrbljeno je bilo za vse starostne skupine, izbor nastopajočih je bil dober. Imeli smo možnost spoznati vrhunske zbore in sestave, ki so nas popeljali v svet različnih zvrsti glasbe.

Zaključni koncert Božičnega Vojnika je priredilo KUD Godba na pihala Nova Cerkev pod vodstvom Tomija Majcena. Predstavili so se z odličnim izvajanjem večno zelenih pesmi ob pevcu Samu Bevku. Prav tako se je z dvema skladbama predstavila in navdušila mladinska sekcija KUD Godba na pihala Nova Cerkev, ki pomeni bazo glasbenikov in njihovih članov v prihodnje. Medse vabijo vse tiste, ki bi želeli igrati v godbi. 

V zaključnem delu prireditve je predsednica TD Vojnik Nataša Kovačič Stožir podelila priznanja krajanom, ki imajo lepo urejeno okolje svojih domov. Po prireditvi se je druženje nadaljevalo pod šotorom. Ob zaključku Božičnega Vojnika moramo reči, da je bila prireditev dobro sprejeta, dobro izvedena in želimo si ponovitve dogodkov ob koncu leta. Iskrene čestitke organizatorjem, nastopajočim in vsem, ki ste prispevali in sodelovali na Božičnem Vojniku. 


Tekst in foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi