Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
8°C
1°C
JUTRI
2°C
2°C

Prireditev odpade: MUZIKL ALPSKA SAGA

8467
Organizator: Društvo za aktivno preživljanje prostega časa MOST MLADIH
Vstopnina: OD 25 EUR

ODPACE! Društvo MOST MLADIH skupaj z ŠPAS TEATROM organizira slovenski muzikl ALPSKA SAGA
v športni dvorani VOJNIK, v PETEK 24.11.2017 ob 19. uri zvečer.

Prisrčno vabljeni na zabaven večer.

Alpska saga

Muzikal z glasbo skupine Agropop

 

Bil je prvi na vasi. A sedaj bo – pustil za sabo kmečko dekle, ki ga obožuje, da bi osvojil mestno dekle, ki se ga sramuje. Pustil za sabo starša in veliko kmetijo, da bi osvojil svetovno slavo. Vse, da bi postal velik in slaven v velikem mestu, v Ljubljani. Pazite se, Franček prihaja!

 

Glasba skupine Agropop je globoko usidrana v srcih in spominu Slovenije. In bila je inspiracija za zgodbo, ki lepo predstavlja dogajanje v naši deželici.

Vaška zguba, Franček, ki je najverjetneje kriv za vse požare, ki so iz neznanih razlogov zagoreli po večini vaških skednjev, se odloči da mora slediti svojemu talentu, da bi postal velik, znan in slaven pevec. Potem ko junaško prespi vojno za Slovenijo, potem ko si vzame vaško deklino, ljubezen iz otroštva Lojzko, zbere svoj pogum in očetovo kreditno kartico, ter se sam odpravi v Ljubljano.

Kjer takoj najde producente dvomljivega slovesa, ki so mu za denar pripravljeni odpreti vrata do zanesljivega uspeh. In to s popustom, minus minus 30%. Najde pa tudi največjo in najboljšo… no ja, Jasmino, zaradi katere Sava večkrat teče proti Gorenjski. Njegova kreditna kartica z lahkoto osvoji njeno srce, seveda dokler je na njej nekaj denarja.

In medtem ko njegov oče obupuje nad sinom, se njegova mati in Lojzka odpravita v mesto, da bi ga spravile k pameti. In najdeta ga ravno takrat, ko z velikim prstanom zaprosi Jasmino za roko.

 

Muzikal je narejen z glasbo skupine Agropop, v njem se bodo zvrstile največje uspešnice, kot so Franček piromanček, Jasmina, Lepo je bit Slovenc, Ne verjemi, Ljubi me divja zver in seveda Samo milijon, zraven pa še dve novi uspešnici, Pleš Slovenka in Noge bose.

 

V glavnih vlogah se bodo predstavili Tilen Artač, Ana Marija Mitič, Jernej Čampelj in Kristina Mišovič. Scenarij za muzikal je napisala Desa Muck, režiser je Jure Ivanušič, koreograf Matevž Česen, glasbeni producent Miha Gorše, producent Aleš Klinar in izvršni producent Gorazd Slak.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij