Logo MojaObčina.si

Vipava

DANES
9°C
-2°C
JUTRI
10°C
-3°C
Deli

Dobrodelna drobtinica

Rdeči križ Slovenije že petnajst let ob Svetovnem dnevu hrane (16. oktober) z enodnevno kampanjo 'Drobtinica' dopolnjuje svoje programe socialne pomoči otrokom iz socialno šibkejših okolij.

V okviru ajdovske in vipavske dobrodelne Drobtinice so mladi prostovoljci iz Osnovne šole Šturje Ajdovščina, Osnovne šole Danila Lokarja Ajdovščina in Osnovne šole Draga Bajca Vipava v soboto, 14. oktobra 2017, med 8. in 12. uro na stojnicah v trgovskem centru Mercator in trgovini Spar v Ajdovščini ter marketu Mercator v Vipavi mimoidočim delili pekovske in druge izdelke v zameno za prostovoljne prispevke. Zbrana sredstva je RK v celoti namenil šolskim skladom omenjenih treh šol. Letos bomo razveseli veliko otrok, saj smo na stojnicah zbrali kar 1.767 evrov. Najlepša hvala vsem, ki ste nas obiskali in podprli naša prizadevanja.

Vsi, ki želite, lahko še vedno darujete tako, da preprosto pošljete SMS na 1919 s ključno besedo 'DROBTINICA' in prispevate 1 evro ali ' DROBTINICA5' in prispevate 5 evrov. Že vnaprej hvala, če se boste odzvali klicu na pomoč.

Iskrena hvala tudi glavnima donatorjema akcije Mercatorju in Sparu, ki nam vsako leto podarita kruh, ter lokalnim podpornikom: Fructalu, Kukaju in Neli-Peku, ki so nam namenili slaščice, sokove in druge prehranske izdelke.

Najlepše se seveda zahvaljujemo tudi vsem učenkam in učencem in njihovim krasnim mentorjem in mentoricam, s katerimi smo združili moči pri izvedbi akcije.

Irena Žgavc

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!