Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
NED.
16°C
1°C
Oceni objavo

Špadni fantje tudi dobrodelni

V mesecu decembru smo se člani ansambla Špadni fantje, ki prihajamo iz Vipave in okolice, odločili, da bi nekaj svojega talenta namenili dobrodelnosti. Tako smo priredili prednovoletni dobrodelni ples.
Plesalci so si pete lahko brusili na parketu kulturnega doma na Gradišču pri Vipavi. Špadni fantje smo v goste povabili še ansambel Šembidci iz Podnanosa. Skupaj smo poskrbeli za vse tiste, ki se radi sučejo, ali pa enostavno uživajo ob dobri zabavni in narodno-zabavni glasbi.

Vstopnine ni bilo, obiskovalci pa so lahko darovali poljubne zneske. Zbrane prispevke smo Špadni fantje namenili pediatričnemu oddelku šempetrske bolnišnice in jih v četrtek, 21. januarja tudi predali osebju oddelka (na fotografiji).

Zahvala za pomoč pri izvedbi plesa gre krajevni skupnosti Gradišče pri Vipavi, ki je za dober namen brezplačno odstopila dvorano kulturnega doma, članom ansambla Šembidci, pizzeriji Na placu iz Vipave za pogostitev ter našemu glavnemu sponzorju, družbi Jaklič d.o.o. iz Vipave, ki je poskrbela za reklamne majice.

Več o Špadnih fantih boste lahko kmalu prebrali na www.spadni-fantje.com.

Špadni Aljaž, Špadni Tomaž, Špadni David in Špadni Matej

Oglejte si tudi