Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
6°C
PET.
16°C
5°C
Oceni objavo

Srečanje članov

Že nekaj let smo organizirali srečanje starejših članov in težjih invalidov pri DI Ajdovščina - Vipava. Tudi letos smo se jih spomnili in se z njimi srečali v Gold Club v Ajdovščini.
V deževnem, poznem torkovem popoldnevu smo se pričeli zbirati, da se srečamo, malo poveselimo in med seboj pogovorimo. Zbrali smo se v lepem številu in vse zbrane je najprej pozdravil podpredsednik društva g. Aleš Birsa. Mlada harmonikaša sta nam zaigrala nekaj domačih viž in takoj je bilo razpoloženje veselo. Zbranim je spregovorila še predsednica Socialne komisije društva ga. Majda Trošt. Sledil je še krajši kulturni program, ki so ga oblikovali naši člani. Po okusni večerji, ki je potekala med prijetnim kramljanjem prisotnih, se je še nekaj članov opogumilo in zapelo nekaj ljudskih pesmi, katerim smo vsi z veseljem prisluhnili. Ob pripovedovanju šal in anekdot smo se iz srca nasmejali. Ga. Vera Plesničar nam je prebrala poučno in zanimivo basen. Večer je minil v prijetnem druženju in lepem spoznanju, da starejši in invalidi niso čisto pozabljeni.
Vsak udeleženec srečanja je prejel tudi spominsko skodelico, saj DI Ajdovščina - Vipava letos praznuje 35 let delovanja. Veseli smo bili vseh, ki so se navkljub bolezni in tegobam, ki jih prinašajo leta, udeležili srečanja. Še posebna zahvala gre ga. Klari in ga. Karmen za odigrano krajšo igro in vsem, ki ste s svojimi talenti popestrili večer.
Z željo in upanjem na prihodnje srečanje smo nasmejanih obrazov odhajali vsak na svoj dom.
TM

Oglejte si tudi