Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za sobota, 21.10.2017

oblačno
Ponoči in zjutraj bo na Primorskem in deloma Notranjskem zmerno do pretežno oblačno, proti vzhodu pa bo vse več jasnine, predvsem v Prekmurju je še možna jutranja megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, v zatišnih legah severne Slovenije okoli 4 stopinje C.
11°C | 18°C
nedelja, 22.10.2017
13°C | 17°C
ponedeljek, 23.10.2017
8°C | 18°C
torek, 24.10.2017
3°C | 20°C
Opozorila
Petek, 20.10.2017 ob 19h
Dodatnega opozorila ni.
11°C
18°C
oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Obvestila Dogodki

Okusi Vipavske - Festival vina in kulinarike


DOGODKI

| |
06.05.2015      21:40
A A

Okusi Vipavske - Festival vina in kulinarike


Razvojna agencija ROD kot nosilec festivala Okusi Vipavske že deveto leto zapored v sodelovanju z organizacijskim odborom, prireja festival vipavskih vin in kulinarike in s tem že vrsto let skrbi za promocijo vipavskih vin.


Deli:

Na prihodnjem festivalu, ki bo potekal v nedeljo, 10. maja, in v ponedeljek, 11. maja 2015 na renesančnem dvorcu Zemono, bodo obiskovalcem ponudili bogato doživetje okusov. Brbončice bo razvajala široka paleta vrhunskih vin različnih sort, zvrsti ter slogov, med katerimi bo veliko lokalno razširjenih vinskih sort, kot sta zelen in pinela.

Poleg pestre ponudbe vinarjev, ki predstavljajo srce festivala, se bodo s svojimi izdelki predstavili tudi domači proizvajalci sira, medu, mesnin, pekovskih izdelkov, zelišč in s tem obogatili okuse Vipavske.
Obiskovalci se bodo lahko udeležili tudi različnih kulinaričnih delavnic ter predavanj.

rl




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Vipava!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!