Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
20°C
6°C
Oceni objavo

Za začetek sezone poraz doma in zmaga v gosteh

Nogometaši Farmtecha iz Veržeja, ki tudi v sezoni 2017/18 igrajo v drugoligaški konkurenci, so na začetku sezone zabeležili najprej domači poraz in nato zmago v gosteh. 

V soboto, 5. avgusta, je Farmtech Veržej na domačem igrišču odprl novo nogometno sezono v 2. nogometni ligi, ki bo od letos štela kar 16 ekip. Naši nogometaši so se najprej pomerili z ekipo Jadran Dekani in doživeli poraz z 0:2. Prvi polčas je bil dokaj izenačen, v drugem  pa so naši nogometaši najprej v 55. minuti zastreljali enajstmetrovko, nato pa v zadnjem deklu tekme, v 73. in 85. minuti prejeli dva zadetka. Strelca za goste sta bila Gregor Ščulac in Luka Stepančič.

Minulo soboto pa  so  se naši nogometaši odpravili na gostovanje k Roltek Dobu, ki je v lanski sezoni dosegel 2. mesto na prvenstveni razpredelnici. Obe ekipi sta sezono pričeli s porazom, zato so oboji iskali priložnost za dosego prvih letošnjih točk. V prvem polčasu so bili nevarnejši naši nogometaši, a jim ni uspelo premagati odličnega domačega vratarja. Kljub temu pa so najlepšo priložnost v prvem polčasu imeli domači nogometaši, ki z dosojene enajstmetrovke niso uspeli zatresti mreže gostujočih Veržejčanov. Kazen je sledila v 2. polčasu, ko so naši nogometaši v 68. minuti zatresli mrežo Roltek Doba in ohranili svojo mrežo nedotaknjeno vse do konca tekme. Strelec je bil Matic Ficko, ki je le minuto pred tem vstopil v igro.

V naslednjem krogu bodo naši nogometaši  odigrali doma proti ekipi NK Bravo, ki je v prvih dveh krogih zabeležil 2 zmagi 

Oglejte si tudi