Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
30°C
16°C
PET.
32°C
16°C
15196

Odkrij košček raja

Tržič s svojo ekskluzivno lokacijo ob avstrijski meji, blizu največjega slovenskega letališča in v soseščini najbolj obljudenih biserov v državi, kot so Bled, Bohinj, Ljubljana in Kranjska Gora, ponuja pravo oazo miru, ki s svojo lepoto naredi vtis tudi na zahtevnejšega obiskovalca. Tukaj je narava ostala tako pristna kot dediščina in ljudje, ki bivajo na Tržiškem. Tukaj je prostor za raziskovanje, umiritev in sprostitev na prostem ter za kulturnozgodovinsko raziskovanje Tržiškega.

 

ODKRIJ KOŠČEK RAJA LAHKIH NOG NAOKROG

Odkrij razkošje poti, ki jim ni videti konca, pa naj te vodijo po mogočnih vršacih, dišečem gozdu, romantičnem mestnem jedru ali po simpatičnih vaseh Tržiškega. Vsak lahko najde sebi primerno pot, pa naj bo adrenalinski odvisnež ali pa družina, ki gre na sproščujoč sprehod po kosilu.

 

ODKRIJ KOŠČEK RAJA NA DVEH KOLESIH

Tu je pravi raj za kolesarje, saj vam zelena destinacija Slovenije ponuja raznovrstne možnosti in težavnostne poti, od tistih za rekreativce do tistih zahtevnejših, pri katerih vam poide sapa. Lahko se podaš po poljskih poteh, vendar se na Tržiškem teren prej ko slej postavi pokonci.

 

ODKRIJ KOŠČEK RAJA S PTIČJE PERSPEKTIVE

Od višine in užitka se zvrti, vendar je to najbolj spektakularen način, na katerega lahko odkriješ Tržiško. Destinacija je ena od redkih v Sloveniji, ki ponuja kar tri izredno priljubljena vzletišča za najlepši razgled od Ljubljane do Triglava ter živahno naravo daleč naokoli.

 

 

 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi