Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Slavnostna prireditev ob 80 in 65 letnici združevanja šoferjem in avtomehanikov v Tržiču.

Slavnostna prireditev, ki smo jo izvedli 14. oktobra 2016, v Kulturnem domu v Križah, je primerno obeležila jubileje, ki jih v letošnjem letu praznuje Združenje šoferjev in avtomehanikov (80 in 65 letnica združevanja šoferjem in avtomehanikov v Tržiču).
Poleg nagovorov predsednika ZŠAM Tržič g. Ivana Hotka, predsednika ZZŠAM Republike Slovenije g. Aleša Kocjančiča in župana Občine Tržič mag. Boruta Sajovica,  je ga. Nuša Hafner predstavila zgodovinski pregled organiziranega združevanja in delovanja šoferjev in avtomehanikov. Prireditev  so oplemenitili še kvartet godal glasbene šole Tržič in skupina Smeh pri Mladinskem gledališču Tržič.

Ob tej priložnosti je ZŠAM Tržič prejelo plaketo ZZŠAM RS, prav tako pa je predsednik ZŠAM Tržič izročil priznanja za dolgoletno uspešno sodelovanje. Med drugim so le ta prejeli ZZŠAM RS, Občina Tržič, SPV Tržič, Policija Tržič, sosednje ZŠAM, najstarejši še živeči član g. Franc Cerkovnik in trije člani ZŠAM Tržič, ki so najbolj zaznamovali pretekla obdobja (ga. Nuša Hafner, ga. Zvonka Pretnar in G. Ivan Hotko).


Po oceni prisotnih je slavnostna prireditev uspela in dosegla svoj namen.

Oglejte si tudi