Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Vseslovenski dogodek ob Dnevih svetovanja za znanje 2021

Obiščite nas na promocijski stojnici in si prislužite praktično nagrado.

September je tak čas, ko nas na vsakem koraku opozarjajo, da je čas za novo znanje, a mnogi odrasli se težje odločajo za vključitve v neformalne in formalne programe. Zato, da bi odrasli lažje vstopali v izobraževanje so na Andragoškem centru Slovenije razvili mrežo svetovalnih središče ISIO, ki so z letošnjim letom začeli delovati v okviru javne mreže.

Glavni namen svetovalnega središča, ki deluje tudi na Ljudski univerzi Tržič, je pomagati odraslim do brezplačnih informacij, nasvetov glede vključitve v izobraževalne programe in samostojno učenje, razvoj kariere. Svetovalki tako nudita celovito podporo odraslim od začetka pa vse do končnega cilja.

Tudi v letošnjem septembru Ljudska univerza Tržič sodeluje na vseslovenski promocijski akciji Dnevi svetovanja za znanje, ki jo organizira Andragoški center Slovenije. V petek, 24. 9. 2021, od 10. 00 do 13.00 nas obiščite na promocijski stojnici na Trgu svobode 18, kjer bomo predstavljali našo dejavnost in programe, svetovalki pa bosta na voljo za vprašanja in pogovor.

Vaš obisk bomo tudi nagradili. Pripravili smo nekaj praktičnih nagrad, tisti z največ sreče pa se bo lahko brezplačno udeležil enega izmed naših  zanimivih izobraževalnih izletov. Veseli se srečanja z vami.

Oglejte si tudi