Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Tedenski napovednik prireditev v Tržiču od 12. do 18. oktobra

V tednu, ki prihaja bo v Tržiču spet živahno. V torek bo  simbolična otvoritev prenovljene dvorane na Balosu s predstavitvijo plesne kulture Tržiča, naslednji dan pa v Knjižnici dr. Toneta Pretnarja predavanje Oblikovanje prostora in lastnega stila.

 

Republika Slovenija, Ministrstvo za okolje in prostor v sodelovanju z Inštitutom za vode Republike Slovenije v letu 2015 kot del aktivnosti za zmanjšanje poplavne ogroženosti na območjih pomembnega vpliva poplav v Sloveniji organizira serijo ozaveščevalnih dogodkov Kako živeti s poplavami?, zato ste v četrtek ob 18. uri vabljeni v Kulturni center Tržič, ko bodo predstavljene aktivnosti Republike Slovenije na področju zmanjševanja poplavne ogroženosti, poplavnih evidenc in informacijskih sistemov, napovedovanja hidroloških razmer in osnove samozaščitnega ravnanja v primeru poplav.

 

Čez vikend si lahko rezervirate čas za kulturo. V petek, 16. oktobra, bo  sakralni koncert Zbora Slovenske filharmonije, ki bo ob 19. uri v cerkvi Marijinega oznanjenja, v soboto pa v Kulturnem centru Tržič ob 17.00 in 19.10 grenko sladka komedija humoristične skupine Smeh Mladinskega gledališča Tržič Ženski orkester.

 

Podrobnejši koledar vseh dogodkov, ki se bodo v Tržiču in okolici odvijali od 12. do 18. oktobra, pa si lahko ogledate na povezavi www.trzic.si/koledar-dogodkov/

Oglejte si tudi