Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
3°C
-7°C
PON.
4°C
-3°C
Deli
3873

Napoved dogodkov v Tržiču in okolici od 10. do 17. julija

Vsak ponedeljek v juliju in avgustu ste od 18.45 dalje vabljeni na jogo na senčnem travniku ob gozdu, kjer boste občutili tisti blažen občutek v " truplu", ko za trenutek vse obstane.

Sproščali se boste na mirnem travniku pod Dobrčo ali v Retnjah blizu gostišča Pr'Smuk. Poletna joga v naravi je primerna za vse, ki se z jogo še niste srečali, kot tudi za vse, ki jo že poznate. Odlična priložnost, da jo preizkusite še pred začetkom rednega semestra v septembru in odkrijete, kako dobro se po njej počutite. Več informacij na: tadeja.gasperlin@gmail.com ali na tel. številki: 031 230 808.

Podjetje Bios v sodelovanju s splošnim športnim društvom Tržič od 17. do 21. julija organizira začetni plavalni tečaj na Gorenjski plaži za otroke od 5. do 9. leta starosti. Cena tedenskega tečaja je 25 evrov,  vključen je tečaj, ki ga izvajajo certificirani in strokovno usposobljeni vaditelji Splošnega športnega društva Tržič, uporaba pripomočkov in vstop na kopališče v času trajanja tečaja. Maksimalno število prijavljenih je 8 otrok, zato pohitite s prijavami.  Prijave in informacije na telefonski številki 041 952 538 ali na elektronski pošti: gorenjskaplaza@gmail.com. V primeru izredno slabega vremena tečaj odpade. 

Vabljeni na ogled razstave Stanislava Čičerova, člana Društva za proučevanje in ohranjanje dnevnih metuljev Slovenije. S fotografijami metuljev, ki jih je posnel v preteklih štirih letih, vam bo  omogočil vpogled v njihov čarobni svet. Med več kot stopetdesetimi izleti po Sloveniji je nastalo prek dvajset tisoč fotografij. Avtor vas bo pobliže seznanil s posameznimi vrstami dnevnih metuljev. Razstava je na ogled vsak dan od ponedeljka do petka od 9. do 18. ure.

Vabljeni v TPIC, kjer so že na voljo vstopnice za koncert Marine Martensson, ki bo v petek, 21. julija, na vrtu Tržiškega muzeja. Marina Martensson je švedska pevka in kantavtorica slovenskih korenin, ki občinstvo navdušuje z jazz-pop melodijami in unikatnimi priredbami dobro poznanih pesmi v njeni prav posebni čustveni interpretaciji. Zanimiva umetnica, ki je odraščala na Švedskem, kamor so se iz Slovenije izselili njeni stari starši, je prehodila dolgo pot, da bi našla svoje korenine.

V Tržiču bo nastopila prvič, v njenem triu nastopata odlična Miha Koren na kontrabasu in David Morgan na bobnih. Dobrodošli na vrt Tržiškega muzeja! 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!