Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Dogodki v Tržiču od 29. avgusta do 4. septembra

V tednu, ko bodo osnovnošolci in dijaki ponovno sedli v šolske klopi se bomo s koncertom skupin Kingston in Help! A Beatles Tribute poslovili od letošnjih Tržiških poletnih prireditev, vsi pa že težko pričakujemo 49. Šuštarsko nedeljo, ki nam poleg tradicionalnega sejma prinaša tudi bogat spremljevalni program.

Bodo pa zadnji avgustovski in prvi septembrski dnevi postregli tudi z oblilo drugimi dogodki; v sklopu Domoznanskega septembra v splošnih knjižnicah, ki želi tematiko migracij in priseljencev prikazati v pozitivni luči Knjižnica dr. Toneta Pretnarja v sodelovanju s Tržiškim muzejem pripravlja razstavo Prišli so v Tržič in pustili sledi, Vaški sejem, ki ga ponavadi gostijo Sebenje bo tokrat v Žiganji vasi, popestril pa ga bo tek po Poti treh zvonov in kolesarski dogodki, na Brezjah pri Tržiču pa se bomo spet spomnili na gledališkega in filmskega velikana ter "domačina" Poldeta Bibiča. Če pa bi se radi umaknili v bolj tihe kotičke narave vas Planinsko društvo Tržič vabi, da se jim pridružite na planinskem pohodu na 2.052 m visoki Ojstrnik.


Podrobnosti o posameznih dogodkih si oglejte na http://www.trzic.si/koledar-dogodkov/, številne ideje za krajša in daljša potepanja po Tržiču boste našli na www.visit-trzic.com.

Oglejte si tudi