Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
30°C
15°C
JUTRI
27°C
16°C
3376

Praznični december v Tržiču

Tržiški Veseli december je skromen a živahen in simpatičen. Lepo okrašeno mestno jedro v predprazničnih dneh pričaka obiskovalce s sejemskim vrvežem, obilo prazničnih prireditev pa pripravljajo tudi po okoliških vaseh.

Na Ravnah je že mogoče brezplačno drsati, v prostorih balinarskega kluba pa si lahko izposoditi drsalke. Drsališče bo predvidoma odprto do sredine januarja 2018.

 
Darila za najdražje boste lahko nakupili 19. decembra na novoletnem bazarju ter 23., 27., 28. in 29. na božično-novoletnem sejmu v občinskem atriju.
 
29. decembra se bomo z baklami in v spremstvu pevk ljudskih pesmi iz Folklorne skupine Karavanke podali na pohod do cerkve sv. Jožefa nad Tržičem, ki ga bomo zaključili  ogledom Tekčevih jaslic.
 
Žive jaslice si boste lahko ogledali 22. in 23. decembra v Žiganji vasi, pri cerkvi sv. Urha, božične melodije pa nas bodo razveseljevale na božično-novoletnem koncert Pihalnega orkestra  Tržič, koledovanju v Bistrici pri Tržiču, koncertu ob Tekčevih jaslicah in božično-novoletnem koncertu MePZ Ignacij Hladnik.
 
Silvestrsko zabavo tako za otroke kot tudi za odrasle pa letos prvič pripravljamo na Gorenjski plaži. V leto 2018 bodo na zadnji dan iztekajočega se leta najprej vstopili otroci, saj za njih pripravljamo prav posebno silvestrsko zabavo. Ob 15. ure dalje bodo v amfiteatru Gorenjska plaža  potekale različne delavnice, seveda pa ne bo manjkal niti dedek Mraz.  Zabava se bo nadaljevala ob 22. uri, ko bodo za dobro vzdušje skrbeli veseliSVATJE, poskrbeli pa bomo tudi, da v letu 2018 ne boste stopili suhih ust.

Podrobnosti o posameznih dogodkih si lahko ogledate na http://www.trzic.si/koledar-dogodkov

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi