Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
8°C
SOB.
20°C
8°C
Oceni objavo

KOPALIŠČE NA GORENJSKI PLAŽI OBISKALO VEČ KOT 25.000 KOPALCEV

Medtem ko se vroče poletje poslavlja, je čas za analizo dela kopalne sezone na Gorenjski plaži. Ta se je več kot uspešno zaključila po osemdesetih obratovalnih dneh. Priljubljeno tržiško kopališče je obiskalo več kot 25.000 tisoč kopalk in kopalcev. Ocene kažejo, da polovica gostov prihaja v Tržič iz drugih krajev Gorenjske in Slovenije.

Sezona je bila odlična, na kopališču pa živahno vzdušje od zgodnjega jutra, ko so s kopanjem začeli rekreativci in starejši občani pa vse do poznega večera. “Naloga občine je, da ohranjamo ta standard tudi v prihodnjih letih, da obisk še povečamo in določene zadeve nadgradimo,” je jasen župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic. Odličen obisk gre pripisati tudi petim vročinskim valom, ki so zajeli naše kraje, saj je bil ob visokih temperaturah tudi obisk bazenov večji.

 

S poslovanjem v prvi sezoni je zadovoljen tudi najemnik lokala na Gorenjski plaži, v katerem že potekajo nadaljevalna dela, s katerimi bo gostinski lokal v celoti dokončan, ponudba pa še pestrejša. S tem Tržič na vhodu v mesto pridobiva lokal, ki bo lahko sprejel večje število obiskovalcev preko celega leta.

 

Oglejte si tudi