Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
30°C
16°C
JUTRI
32°C
15°C
970

TRŽIČ tudi letos odmeven na Podjetniškem taboru v POSTOJNI

Društvo Podjetniška akademija je tudi letos organiziralo letni podjetniški tabor za otroke zadnje triade.

Vodja mentorjev in tabora je bil Nejc Konjevič, ki je tudi ustanovitelj in direktor podjetja NEJKO d.o.o..

Podjetniški tabor v Postojni je potekal tri dni, zaključek pa se je odvil  7. 6. 2021. Tabora se je udeležilo 17 mladih osnovnošolcev, od tega 6 udeležencev iz Tržiča, ki so obiskovali naš program Podjetniške akademije za osnovnošolce, prav tako pod vodstvom mentorja Nejca Konjeviča.

Pred tričlansko komisijo se je na zaključnem dnevu 7 skupin potegovalo za tri glavne nagrade. S ponosom povem, da je prvo nagrado za najboljšo poslovno idejo dobila tričlanska zasedba in eden izmed njih, ki je idejo tudi predstavljal, je bil Luka Škrjanc iz Tržiča. Naslov ideje je bil: BusketHub; druga nagrada za najboljši družbeni učinek pa je pripadala sestram iz Tržiča, Niki in Klari Perne z idejo 'Srčkasti pouštrčki'. Ostali naši udeleženci na taboru so bili še: Žan Luka Pegan Žvokelj, Žiga Jan Pegan Žvokelj in Anže Balanč.

Za 6 naših udeležencev je Ljudska univerza Tržič organizirala prevoz, v nedeljo pa smo se podali v Postojno in bučno navijali za njih. Hvala Občini Tržič, za spodbujanje podjetniškega programa v lokalnem okolju in našemu mentorju in organizatorju Nejcu Konjeviču, ki srčno deli svoja podjetniška znanja ter jih prenaša naprej na mladi rod.

 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi