Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
16°C
15°C
JUTRI
19°C
6°C
FITNES STEGNAR
Deli
Šport in rekreacija, Osebni trener, Vadba in fitnes, Zdravje in lepota

FITNES STEGNAR

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes 7.30‒22.00
Ponedeljek 7.30‒22.00
Torek 7.30‒22.00
Sreda 7.30‒22.00
Četrtek 7.30‒22.00
Petek 7.30‒22.00
Sobota 16.00‒21.00
Nedelja in prazniki zaprto!

Predstavitev


Fitnes center Stegnar se razprostira na več kot 270 kvadratnih metrih, v katerem boste našli vse za dobro počutje. Center se nahaja v Sebenjah, kjer vam je na voljo fitnes z inštruktorjem ali osebnim trenerjem. Svetoval in pomagal vam bo izkušen poznavalec tega področja Gregor Stegnar.

Na voljo so vam fitnes naprave in oprema Bodys sport in Sokol Gym. Naprave so pod strokovnim vodstvom razporedili tako za oblikovanje telesa kot tudi za pridobivanje moči - kardio in izotonične naprave oz. trenažerji. Prostori so ustrezno klimatizirani, dobro osvetljeni in čisti. Za boljšo samokontrolo izvajanja vaj so v prostorih ogledala. Vedno vam bo na voljo fitnes inštruktor za programe osebnega trenerstva, saj boste pod strokovnim vodstvom pravilno izvajali vaje in dosegali boljše rezultate. Tik ob fitnes centru je poskrbljeno za več kot 20 parkirnih mest.

Osebno trenerstvo

Zakaj osebni trening?

 

Ni pomemben vaš osebni cilj, ko se odločate ZA ali PROTI osebnemu trenerju? Vaš cilj je lahko karkoli:

  • Izboljšanje telesne pripravljenosti
  • Hujšanje
  • Izguba maščob
  • Pridobitev mišičnega tonusa
  • Zdravo življenje
  • Sprememba slabih prehranjevalnih navad
  • Ohranjanje zdravja

Pomembno je, da so navade, ki so del nas težko spreminjati. Cilji, ki ste si jih zastavili zahtevajo na začetku zahtevajo ogromno volje, trdega dela in odrekanja. Sami včasih ne zmoremo doseči zastavljenih ciljev, za to je potrebno prepustiti vlogu osebnim trenerjem.

Pravilo, ki se ga je potrebno zavedati je: »Dober program je tisti, v katerega zaupata, tako trener kot športnik ali rekreativec, je skupno delo, ki pa ga športnik SAM udejanji na nastopu. Na nastopu je športnik, čeprav v soju žarometov in ob pogledih množice, vedno sam«.

Kdor išče cilj bo prazen, ko ga bo dosegel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR FITNES STEGNAR