Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
5°C
2°C
PET.
6°C
2°C
AVTOSERVIS, BOJAN JERAJ S.P.
Deli
Avtomobilizem, Avto servis, Avtokleparstvo in avtoličarstvo, Avtopralnica, Popravila vetrobranskih stekel, Rezervni deli in oprema, Servis motornih koles, Trgovina z avtomobili, Vulkanizerstvo

AVTOSERVIS, BOJAN JERAJ S.P.

Odprto

Danes 8.00‒16.00
Ponedeljek 8.00‒16.00
Torek 8.00‒16.00
Sreda 8.00‒16.00
Četrtek 8.00‒16.00
Petek 8.00‒16.00

Predstavitev

Avtoservis Bojan Jeraj  je družinsko podjetje, z dolgo tradicijo . V tem času so si pridobili znanje in izkušnje s servisnimi storitvami za vse vrste vrst vozil, zaradi česar vam lahko zagotovijo hitro in strokovno obravnavo vašega avtomobila.


Ponudba Avtoservis Bojan Jeraj obsega vse od preprostih mehaničnih opravil, do generalne obnove vozil. Seveda pa so opremljeni in usposobljeni tudi za vulkanizerske storitve. Poleg menjave in centriranja gum vam z veseljem tudi svetujejo ob izbiri novih pnevmatik ter popravijo zvita platišča.

Ker želi Avtoservis Bojan Jeraj, da vam vozilo služi s čim manj okvarami, pri servisih in menjavah uporabljajo le najbolj kakovostne nadomestne dele. Le ti so enakovredni originalnim delom oziroma je njihova kvaliteta še boljša! 


Ne pustite se zavesti serviserjem, ki Vam ponujajo poceni ponaredke, saj vam lahko le kakovostni deli omogočijo mirno vožnjo ter zaupanje v vaše vozilo.
Avtoservis Bojan Jeraj servisira vse znamke!  Dolga leta  izkušenj na področju servisiranja vozil, redna izobraževanja ter najnovejša diagnostična oprema, jim  omogoča, da uspešno popravijo katerokoli vozilo, ne glede na znamko ali model. 

Prepričajte se sami, pokličite nas in pridite k njim , z avtomobilom ne boste imeli noben skrbi več, hitro , kakovostno vam bom Avtoservis Bojan Jeraj nudil vse storitve !


AVTOSERVIS, BOJAN JERAJ S.P. AVTOSERVIS, BOJAN JERAJ S.P. AVTOSERVIS, BOJAN JERAJ S.P. AVTOSERVIS, BOJAN JERAJ S.P. AVTOSERVIS, BOJAN JERAJ S.P.