Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
1°C
-3°C
SRE.
-1°C
-1°C

Zaključek POLETAVCEV – POLETNIH BRALCEV v Atriju občine Tržič

3137
Organizator: KNJIŽNICA DR.TONETA PRETNARJA

Od 12. junija do 12. septembra smo v tržiško knjižnico še posebej vabili mlade bralce med sedmim in dvanajstim letom. Pridni POLETAVCI – POLETNI BRALCI so brali 30 dni po pol ure, prebrano pa so vpisovali na bralne sezname, ki so jih do 12. septembra oddali v knjižnici.

Dobremu delu sledi nagrada, zato vse poletavce vabimo na zaključno prireditev, ki bo v petek, 22. septembra, ob 17. uri v Atriju občine Tržič.  Tam bo vsak, ki je izpolnjen seznam vrnil v knjižnico, dobil majico in priznanje poletavca, sodeloval pa bo tudi v žrebanju za druge nagrade.

Na zaključni prireditvi v Atriju občine ne bo manjkalo zabave ter takšnih in drugačnih vragolij, zato s seboj pripeljite kar vso družino. Z nami bodo člani Športne zveze Tržič, Urša Sermek iz Sveta zabave, Ana Rebolj pa bo poskrbela, da bodo naši obrazi zažareli v barvah, skratka, dogajanje bo pestro. Dobrodošlico poletavcem bo izrekel župan Občine Tržič, magister Borut Sajovic; Občina Tržič se poteguje za častni naziv Branju prijazna občina, saj se zaveda pomena branja prav za vsakogar.


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij