Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
20°C
6°C
Oceni objavo

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK 2018 v Savudriji - Hostel Center

Društvo prijateljev mladine Jurček v sodelovanju z Zavodom za letovanje in rekreacijo otrok Ljubljana organizira zdravstveno letovanje otrok v Hostlu Center v Savudriji (www.zavod-zlro.si). Letovanje bo potekalo od 16. 8. 2018 do 26. 8. 2018 in je namenjeno otrokom in mladim od 5. do 19. leta starosti. Na letovanje bomo peljali 61 otrok iz občin Trebnje (37 otrok), Mirna (7 otrok), Mokronog – Trebelno (9 otrok) in Šentrupert (8 otrok).

ZZZS posameznemu otroku sofinancira zdravstveno letovanje v višini 26,01 €/dan. Da ste upravičeni do sofinanciranja s strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje, morate starši izpolniti prijavnico in zdravstveni list, ki vam ga mora potrditi tudi otrokov osebni zdravnik.

Zdravstveno letovanje se potrdi otrokom, ki imajo v medicinski dokumentaciji zapise o večkratni hospitalizaciji (vsaj dvakrat v času od 25. 2. 2017 do 16. 2. 2018) ali so bili pogosteje bolni (vsaj dva zapisa v času od 25. 2. 2017 do 16. 2. 2018).

 

 

Kako prijaviti otroka na letovanje:

 

Najprej pokličite zdravnika, da vam potrdi, ali vaš otrok izpolnjuje pogoje za odhod na zdravstveno letovanje. Če jih, pokličite na telefonsko številko 040-371-180 (Andraž). Mi vam bomo potem posredovali prijavnico in zdravniški list, ki ju boste izpolnili in poslali nazaj na naš naslov (DPM Jurček, Sokolska ulica 2, 8233 Mirna). Prijavljenim otrokom bomo naknadno poslali še dodatne informacije o letovanju in termine za zadnji klinični pregled, kjer bo zdravnik preveril, ali je vaš otrok dovolj zdrav, da gre na letovanje.

 

Prijave do zapolnitve mest.

Zaradi omejenega števila mest pohitite s prijavami!

 

Po zbranih prijavnicah boste v začetku meseca junija 2018 prejeli s strani Zavoda za letovanje in rekreacijo otrok Ljubljana v podpis pogodbo in plačilni nalog za plačilo. Letovanje mora biti plačano do odhoda.

 

Cena letovanja:

-      zdravstveno letovanje (na predlog osebnega zdravnika): 69,90 €

-      letovanje (brez predloga osebnega zdravnika): 330,00€

 

 

V ceno letovanja je vključeno: 10 x polni penzion, prevoz z avtobusom na relaciji Trebnje – Savudrija – Trebnje, spremljevalci otrok, zdravstveno osebje, osnovno zavarovanje otrok, kulturne, športne, zabavne aktivnosti po programu – različne delavnice, večerne zabavne in kulturne dejavnosti, športne aktivnosti na igriščih, tekmovanja, plavalni tečaji in tekmovanje v plavanju …

Oglejte si tudi