Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
15°C
3°C
Oceni objavo

ROKOMET: OŠ Trebnje že četrto leto zapored v polfinalu

V četrtek, 12. 2. 2015, se je v športni dvorani Osnovne šole Trebnje odvijalo četrtfinale v rokometu za osnovne šole. Fantje so tekmovali v kategoriji letnika 2000 in mlajši. OŠ Trebnje je na turnirju osvojila 1. mesto in se tako uvrstila v polfinale, torej med 9 najboljših osnovnih šol v Sloveniji.

Na četrtfinalno tekmovanje osnovnih šol v rokometu so se uvrstile 3 ekipe (OŠ Trebnje, OŠ Škofljica in OŠ Šmartno). V prvi tekmi smo se Trebanjci pomerili proti OŠ Šmartno in zaradi slabega pristopa v tekmo imeli težave. Tako se nam ni uspelo odlepiti od tekmecev.  Vendar smo na koncu le zmagali za dva zadetka (24:22). Na drugi tekmi med OŠ Šmartno in OŠ  Škofljica  je slednja  zanesljivo zmagala          (14:32). V zadnji tekmi, ki je odločala o potniku v polfinale smo se zbrali in z nekoliko boljšo igro premagali Škofljico za 8 zadetkov. Za OŠ Trebnje je nastopilo 16 fantov in prav vsi so člani Rokometnega kluba Trimo Trebnje.

1. tekma OŠ Trebnje : OŠ Šmartno          24:22 (11:10)

2. tekma OŠ Šmartno : OŠ Škofljica         14:32 (6:17)

3. tekma OŠ Škofljica : OŠ Trebnje          22: 30 (10:16)

Igralci, ki so nastopili za OŠ Trebnje: Gaberc M., Gabrijel T., Jerlah A., Kmet L., Kraševec T., Kukenberger A., Majzelj T., Marinčič M.,Murn J., Pangerc U., Pangrc T., Povše T., Redek J., Rezelj T., Špelič T., Višček L.

T. M.

Oglejte si tudi