Logo MojaObčina.si

Trebnje

DANES
21°C
6°C
JUTRI
20°C
9°C
5314

POČITNIŠKI GOLF KAMP S ŠOLO JAHANJA – IZJEMNA PRILOŽNOST ZA UČENJE NOVIH SPRETNOSTI

Čas počitnic je verjetno najtežje pričakovano obdobje za otroke. To je čas, ko lahko otroci za nekaj časa odložijo učbenike in zvezke ter se prepustijo radostim, ki jih počitnice lahko ponujajo. Tako smo za vse, ki bi radi del počitnic preživeli aktivno in se hkrati naučili novih veščin pripravili kamp za otroke kjer bo poudarek na učenju golfa in jahanja.

Golf kamp s šolo jahanja bomo izvajali na golf igrišču Blato pri Trebnjem in na turistični kmetiji Marn, ki je v neposredni bližini igrišča. Poleg poučevanja golfa in jahanja, bomo program popestrili še z drugimi športnimi ter prostočasnimi dejavnostmi in raziskovali kulturno-geografske znamenitosti v bližnji okolici. Program bo vsak dan potekal med 8. in 18. uro. Za vse, ki bodo zbrali dovolj poguma, pa bo organizirano spanje v pravem taborniškem kampu.

Cena programa v obdobju pred prijav je 199 € in vključuje strokovno voden program šole golfa in jahanja, vse spremljevalne dejavnosti, prehrano in spanje v šotorih. Pohitite s prijavami in si zagotovite mesto za nepozabno dogodivščino. Prijave in vse dodatne informacije najdete na spletni strani https://solagolfa.golfy.si ali pa nam pišite po elektronski pošti solagolfa@golfy.si.

 

G&CC Trebnje (nosilec programa)

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi