Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
12°C
JUTRI
15°C
3°C
Oceni objavo

POKLICNA MATURA JE ZA NAMI

 

V maju in juniju so udeleženci srednješolskih programov na Centru za izobraževanje in kulturo (CIK) Trebnje opravljali poklicno maturo. 7. julija 2014 so se veselili rezultatov. Tadeja Jevnikar, udeleženka programa predšolska vzgoja, je ob zaključku povedala: »Odločitev, da se vpišem v program izobraževanja odraslih na CIK-u Trebnje mi je prinesla veliko pozitivnega. Bilo je potrebno veliko truda, odrekanja, vendar se je splačalo in danes lahko rečem, da sem ponosna nase in srečna, da sem si pridobila poklic vzgojiteljice predšolskih otrok, ki ga želim opravljati v prihodnosti. Samo izobraževanje mi je bilo všeč zaradi strokovnosti zaposlenih in predavateljev, najbolj pa sem vesela, da sem si našla nove prijateljice, s katerimi bom tudi po zaključku šolanja ohranila stike.« Iskrene čestitke udeleženkam in obilo uspehov na njihovi nadaljnji življenjski poti.

 

 

 

Seveda pa se na CIK-u Trebnje že pripravljajo na novo šolsko leto 2014/2015. Že jeseni se lahko vpišete v programe za pridobitev izobrazbe ali nacionalne poklicne kvalifikacije: s področja predšolske vzgoje, sociale, gostinstva in ekonomije. Informativno se lahko prijavite že sedaj.

 

In ne nazadnje lahko svoje znanje izpopolnite na tečajih tujih jezikov – poleg angleščine, nemščine in španščine izvajajo še tečaj slovenščine za tujce ter albanščine. Več informacij o programih in projektih najdete na spletni strani www.ciktrebnje.si oz. vam jih posredujejo po telefonu na tel. št. 07 34 82 100. 


CallSend SMSAdd to SkypeYou'll need Skype CreditFree via Skype

Oglejte si tudi