Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
6°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

SREČANJE STAREJŠIH KRAJANOV KS VELIKI GABER

 

KORK Veliki Gaber je v nedeljo, 6.12. 2015 organiziralo že tradicionalno srečanje starejših krajanov,

ki je potekalo v OŠ Veliki Gaber. Za kulturni program so poskrbeli otroci tamkajšnje OŠ pod vodstvom učiteljic Justine Zupančič in Tanje Korošec, za vzdušje pa so poskrbeli Čateški mskvontarji.

Program sta letos popestrila profesor Tilen  Artač, ki je na violončelu spremljal svojo učenko 9 letno Najo Dobnik, katera se je predstavila na violončelu in kljunasti flavti.

Posebno presenečenje pa je bil obisk Miklavža, kateri je vsem udeležencem prinesel darila.

Vse navzoče so pozdravili podžupan dr. Jože Korbar, predsednik KS Veliki Gaber Borut Sever, sekretarka OZRK Trebnje Tea Radelj, predsednica KORK Veliki Gaber Mojca Smolič in ravnateljica OŠ Veliki Gaber Barbara Brezigar, katera nam za srečanje vedno velikodušno ponudi šolske prostore.

Srečanja se je udeležilo preko 80 krajanov . Veselje, rajanje, ples in dobra volja sta nas spremljala do trdne noči, za kar je poskrbela harmonikašica Sonja.

Obljube, da se srečamo na istem mestu, ob istem času v istem, če ne večjem številu, so nam povedale, da je zadovoljstvo popolno.

Vsem se iskreno zahvaljujemo za pomoč pri izpeljavi srečanja, istočasno pa želimo vsem vesele božične praznike in v prihajajočem letu 2016 obilo zdravja in osebne sreče.

 

KORK VELIKI GABER

Mojca Smolič

Oglejte si tudi