Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Vabljeni na treninge karateja v nov karate klub v Trebnjem

V mesecu aprilu so v Trebnjem vsem osnovnošolcem karateisti iz Novega mesta, predstavili šport-karate. Od 18.aprila dalje tako v CIK Trebnje, vsak torek in petek od 19.00 do 20.00 ure potekajo treningi karateja za vse starostne skupine od 4. leta starosti dalje. Na treninge ste lepo vabljeni vsi občani Občine Trebnje, tudi odrasli in starejši.

Treninge v klubu vodi licencirani trener in inštruktor karateja Franjo Horn, črni pas 8. DAN, ki ima za seboj že 47 let izkušenj, tako tekmovalnih, kot trenerskih in je še vedno tekmovalno aktiven. Sodi med najbolj uspešne tekmovalce - veterane sveta, saj je v vseh največjih svetovnih karate zvezah osvojil mnoga odličja, 12 kolajn s svetovnih prvenstev ter 18 z evropskih prvenstev. V letu 2023 je aktualni državni in balkanski prvak ter evropski podprvak. Svoje delo trenerja opravlja z visoko stopnjo skrbnosti in odgovornosti, saj je zanj vsak posameznik pomemben.

Več o tem, kakšni so cilji pri delovanju in oblikovanju kluba v Občini Trebnje, o načinu delovanja in o športnih uspehih kluba pod vodstvom sensei-a Franjo Horna, si lahko ogledate na www.karatekrka-novomesto.si ter facebook: Karate klub Novo mesto & Karate klub Črnomelj.

 

 

Oglejte si tudi