Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

OSEBNI PRAZNIK GOSPE SILVESTRE GODNJAVEC

V ponedeljek, 28. 1. 2019, je praznovala častitljivih 90 let gospa SILVESTRA GODNJAVEC  iz Jurčičeve ulice v Trebnjem. Ob tej priložnosti sta jo obiskali  prostovoljki Krajevne organizacije Rdečega Križa Trebnje Branka in Mojca.

Gospa Silvestra je še vedno nasmejana, urejena, čila in zdrava. V pogovoru je povedala, da se je rodila v Dolenji Nemški vasi v številni družini. Kmalu po poroki sta se z možem preselila v Trebnje in si tu ustvarila družino. Kot poslovodja je bila zaposlena v trgovini Dolenjka in ugotavljale smo, da je že 35 let upokojena.

Še vedno sama kuha, zelo rada dela na vrtu ob hiši in skrbi za rože. S pokojnim možem sta imela tudi vinograd v Megleniku, kjer sta ob delu in druženju s prijatelji preživela veliko lepih trenutkov.

Sedaj ji čas krajša majhen kužek, ki ga ima neizmerno rada in obiski hčerke Silve, ki živi v bližini. Pove, da hčerka zelo lepo skrbi zanjo in vsak dan se veseli skupnih pogovorov in druženj s hčerino družino.

Gospa GODNJAVEC, iskrene čestitke za vaš rojstni dan, želimo vam veliko zdravja in še veliko lepih trenutkov v krogu vaših najdražjih.

 

Mojca Mihevc

Oglejte si tudi