Oceni objavo

Uspešen začetek otroškega abonmaja Levček

Drugi četrtek letošnjega oktobra je Zveza kulturnih društev začela 24. sezono otroškega abonmaja Levček. Šest drugih četrtkov v mesecu od letošnjega oktobra do marca prihodnje leto bo tako Kulturni dom Trebnje gostil otroške predstave za abonente in tudi sprotne mlade obiskovalce s spremstvom.

Stalnico otroškega gledališča v Trebnjem je tako pretekli četrtek začela nagajiva Pika Nogavička, ki na vsak način hoče v šolo. Na ta dogodek se je zelo pripravljala. Ker je bilo to zanjo nekaj povsem novega, so ji  pri osvajanju novih znanj in še pri veliko drugih stvareh pomagali otroci iz dvorane, ki so zelo aktivno in navdušeno sodelovali.

Led nove sezone otroškega abonmaja je prebit, in se že veselimo druge predstave, ki bo v Kulturnem domu Trebnje na sporedu v četrtek, 9. novembra 2023, ob 17. uri, ko se bodo mladi obiskovalci s spremstvom seznanili, Kako je lisica dobila zlati rep.

Gledališki projekt za otroke izvaja Zveza kulturnih društev Trebnjem v sodelovanju z Območno izpostavo JSKD Trebnje, sofinanciranje projekta pa omogoča Občina Trebnje.

 foto: arhiv ZKDT

                                                                                        Zveza kulturnih društev Trebnje

Oglejte si tudi