Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Vabilo k sodelovanju na Spomladanskem sejmu

Pomlad je že skoraj tu, prav tako 1. Spomladanski sejem, ki ga organizira Javni zavod Bogenšperk. K udeležbi vabimo lokalne in druge ponudnike z umetnostno-obrtniškimi izdelki ali prehrambnimi pridelki in izdelki, da predstavijo tradicionalno domačo obrt, kulinariko in ostale dejavnosti. Tema sejma je pomlad in vse kar pomlad prinaša: prebujanje rastlin, cvetenje, čiščenje, urejanje vrta in okolice, …

Spomladanski sejem bo potekal v soboto, 23. marca 2019, od 9. – 13. ure, v središču Šmartnega pri Litiji, na trgu pred cerkvijo.

 

Prispevek za vašo udeležbo na sejmu znaša 20 €, če na našem sejemskem dogajanju sodelujete prvič. Stojnice bo zagotovil organizator. V primeru prodaje izdelkov morate imeti urejeno poslovanje v skladu z veljavno zakonodajo. Javni zavod Bogenšperk, kot organizator dogodka, namreč ne bo odgovarjal za morebitne sankcije v primeru kršitve zakonodaje.

  

Vse zainteresirane prosimo, da izpolnite prijavnico in jo pošljite na elektronski naslov: turizem@bogensperk.si, najkasneje do ponedeljka, 11. marca 2019. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko: 040 856 568 ali pišite na: turizem@bogensperk.si.

  
Javni zavod Bogenšperk

Oglejte si tudi