Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
9°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

ZREŠKE ODBOJKARICE NA ROGLI

Mlade zreške iskrice so minuli vikend na Rogli gostila sovrstnice iz UOK VITAL Ljubljana. Tokrat so v ekipi OK Swatycomet Zreče zaigrale kar 4 učenke Konjiških osnovnih šol: Petelinšek Veronika, Petelinšek Blažka, Capello Špela in Golihleb Ana.
Starejše deklice so se pred prazniki družile s sovrstnicami iz Ljubljane. Za cilj druženja so izbrale vrhunski olimpijski center Rogla.
Tokrat ni bilo v srečanju tiste tekmovalne borbenosti, ampak so bili pogledi preko mreže precej prijaznejši in dosti bolj mili kot sicer, kadar gre za točke državnega prvenstva. Ekipi sta se na Rogli srečali na prijateljski tekmi in tako zapolnili sicer pester športni program gostij na Rogli. 
Cilj obeh ekip je bilo druženje v katerem so zkoristile odbojkarice tudi priložnost za uigravanje določenih akcij in kombinacij, ki bodo še kako prav prišle v zaključnem delu sezone.

V nedeljo pa čaka starejše deklice OK Swatycomet Zreč že eden od odločilnih turnirjev v ŠD Zreče, kjer se bodo ob 10 uri pomerile z ekipo Formis II. nato pa še odločilna tekma ob 12.00 uri proti Murski Soboti. Zmaga jih bi obdržala še v boju za polfinale, medtem ko jih poraz na tekmi že dokončno oddalji od polfinala. Pogoj je seveda tudi to da morajo zreške iskrice zmagati vse tekme do konca. Torej vabljeni na ogled v ŠD Zreče.

Povezave

Okzrece
Facebook

Oglejte si tudi