Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

LETNI ZBOR DRUŠTVA KMETIC SLOVENSKE KONJICE - ZREČE

 

V večnamenski dvorani Term Zreč je prvi četrtek v februarju potekal že 23. zbor Društva kmetic ZARJA Slovenske Konjice - Zreče. Po uvodnem pozdravu predsednice društva ge. Stanke MACUH in izvolitvi delovnega predsedstva, je bilo podano poročilo o delovanju društva za preteklo leto, ter o finančnem poslovanju. Sledilo je poročilo nadzornega odbora in poročilo častnega razsodišča. Iz podanih poročil je bilo ugotovljeno, da je društvo poslovalo pozitivno, brez kakršnihkoli nepravilnosti. Sprejet je bil program dela za leto 2016.

Zbora se je udeležilo kar nekaj pomembnih gostov, med drugim župan občine Zreče mag. Boris Podvršnik, župan občine Slovenske Konjice g. Miran Gorinšek, direktor Kmetijsko gozdarske zadruge Slovenske Konjice g. Anton Kuzman, ter predstavnice sosednih društev kmetic iz Oplotnice, Vitanja, Šentjurja in Šmarja pri Jelšah. Bili so enotnega mnenja, da društvo dela dobro in prizadevno, ter da si v bodoče želijo še tesnejšega sodelovanja.

Po uradnem delu je bil organiziran srečelov, za katerega je dobitke iz stekla in programa Zinke Črepinke prispeval Promark s.p. iz Rogaške Slatine.

 

Andreja Rubin

Oglejte si tudi