Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

OBČNI ZBOR ODI DD

Pred nekaj dnevi je potekal redni občni zbor Območnega društva invalidov Dravinjske doline Slov. Konjice. Zbralo se je dvesto deset članov. Seveda so se zbora udeležili tudi gostje. Med njimi so bili župan občine Slov, Konjice g. Drago Ratajc, podžupan občine Zreče g. Drago Šešerko, podžupan občine Vitanje g. Pogorelc in predsednica Koordinacije DI za Celjsko regijo ga. Dragica Mirnik.
Vse prisotne je pozdravil predsednik društva g. Franc Rečnik. Občni zbor je potekal po  dnevnem redu. Odlično ga je vodila ga. Lidija Pretnemer. Finančno poročilo je predstavila blagajničarka ga. Vida Pušnik. Seveda pa bi si društvo želelo več prihodkov kot jih ima. To sta opazila tudi g. Drago Ratajc in g. Drago Šešerko, ki sta obljubila nekaj več financ s strani obeh občin. Tega bo društvo zelo veselo. Ga. Betka Vodopivec, tajnica društva, je vse pridno beležila.

Ga. Dragica Mirnik je pohvalila delo društva in vsem zaželela še veliko uspeha. Pohvale za svoje delo so prejeli tudi nekateri poverjeniki v društvu.

Vsi se veselimo prijaznih prostovoljcev, ki s srcem pomagajo članom ODI.

Sledilo je kosilo, nekaj zabave in obvezen klepet ob kavici.

Zaključili so ob 14. uri.



Olga Pančič

Oglejte si tudi