Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

SREČANJE SLOVENJGRAŠKIH UPOKOJENCEV

PRVO SREČANJE UPOKOJENCEV SLOVENJ GRADCA, ŠMARTNA IN STAREGA TRGA Z ŽUPANOM ANDREJEM ČASOM OB POČASTITVI PRAZNIKA MESTNE OBČINE SLOVENJ GRADEC !
Društvo upokojencev je že vrsto let organizator tekme v balinanju štirih ekip v moški in ženski kategoriji Prevalje, Dravograda, Mežice in Slovenj Gradca. Za prehodni pokal mestne občine Slovenj Gradec. V letošnjem tekmovanju pa se je pridružilo še tekmovanje v kegljanju na vrvici z udeležbo petih ekip. Vuzenica moški in ženske, Mežica, Prevalje in Slovenj Gradec. Pozdravit nas je prišel tudi podžupan mag. Ksandi Javornik.

Čeprav se je tekmovalo za pokale in je bila zelo zanimiva tekma pa je bolj pomembno druženje in srečanje med prijatelji. Po končanih tekmah pa smo imeli v športni hali prijetno srečanje z županom in nekaterimi svetniki občine. Po prijetnem vzdušju programa, ki so ga nam priredili učenci slovenj graške gimnazije in srednje šole Muta. Po kratkem nagovoru župana g Andreja Časa in predsednika upokojencev Slovenj Gradca g Janeza Gologranca nam je ostalo še podelitev pokalov za dosežene rezultate na dopoldanskih igrah. Pokale je podeljeval g Andrej Čas, g Janez Gologranc in referent za šport pri DU Slovenj Gradec g Stanislav Oblak. P0 podelitvi za posamezne kategorijeje bil podeljen še prehodni pokal v skupni konkurenci, ki ga je prijelo društvo upokojencev Slovenj Gradec. Ob prijetni glasbi in prigrizku je čas kar prehitro minil. Ob tej priliki bi se rad zahvalil županu g Andreju Času za pogostitev in prostor za sprejem velikega števila upokojencev. Seveda z mislijo, da bi to postalo vsakoletno srečanje upokojencev  Slovenj Gradca.

 

Stanislav Oblak

Oglejte si tudi