Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
8°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

3. Odprto prvenstvo Koroške v mini rokometu

Prvo nedeljo v oktobru smo v DRŠ Alena Mihalja že tretje leto zapored uspešno izvedli Odprto prvenstvo Koroške, katerega slogan je »z igro v prihodnost«.

Na turnirju je sodelovalo 18 ekip iz treh držav, poleg domačih ekip še sosedi iz Avstrije ter Hrvaške. Tekmovale so tako deklice kot dečki in sicer v kategorijah letnika 2009 in 2010 ter  mlajši. V vseh kategorijah so imeli svoje ekipe le predstavniki Rokometne šole Vučiči iz Zagreba, ki je verjetno najboljša rokometna šola za mlade upe na Hrvaškem ter avstrijski športni klub SC Ferlach. V moških kategorijah so sodelovali še zelo dobri ekipi iz RK Dol TKI iz Hrastnika, domači ekipi Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011 ter ekipa Drš Alena Mihalja. Seveda ponovno niso manjkale odlične ekipe iz Rokometne šole Sebastjana Soviča, ki iz leta v leto prikazujejo lepe predstave na rokometnih igriščih ter so prav tako ena boljših rokometnih šol v Sloveniji. Pri ekipah deklic se še posebej zahvaljujemo ŽRK Celje, ki so prav tako sodelovale s svojimi najmlajšimi in perspektivnimi igralkami.

Čestitke vsem udeležencem za prikazano rokometno znanje ter za fair play na igrišču.

REZULTATI:

Deklice 2010 in mlajše: 4.mesto ŽRK Celje, 3. SC Ferlach, 2. RŠ Vučiči-B, -B, 1.mesto DRŠ Alena Mihalja

Najboljša peterka deklice 2010 in mlajše: Lea Djukic(SC Ferlach), Tea Mlinarič in Tea Rožman(RŠ Vučiči) ter Neli Ramšak in Hana Paradiž(DRŠ Alena Mihalja)

Deklice 2009 in mlajše: 4.mesto ŽRK Celje 3. DRŠ Alena Mihalja 2. SC Ferlach 1.mesto RŠ Vučiči

Najboljša peterka deklice 2009 in mlajše: Vita Štumpfl(DRŠ Alena Mihalja), Ajda Mujkić in Sara Vodincars(SC Ferlach) ter Lucija Bengez in Nika Mlinarić(RŠ Vučiči)

Dečki 2010 in mlajši:  5.mesto DRŠ Alena Mihalja 4.mesto RŠ Sebastjana Soviča 3.mesto RŠ Vučiči  2.mesto SC Ferlach 1.mesto RK TKI Dol pri Hrastniku

Najboljša peterka dečki 2010 in mlajši: Josip Jurišič(RŠ Vučiči), Laurin Ebner in Petar Stanič(SC Ferlach) ter Gal Rot in Gal Logar(Dol TKI Hrastnik)

Dečki 2009 in mlajši: 5.mesto RK TKI Dol pri Hrastniku 4.mesto Slovenj Gradec 2011 3.mesto SC Ferlach  2. RŠ Sebastjana Soviča  1.mesto RŠ Vučiči

Najboljša peterka dečki 2009 in mlajši: Sebastian Wider(SC Ferlach), Till Petrej in Nik Juršič(RŠ Sebastjana Soviča) ter Viktor Novak in Franc Sremič(RŠ Vučiči)


Oglejte si tudi