Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Naj obleka pove več kot 1000 besed

V torek, 2. decembra 2014, je v prostorih MOCIS-a v Slovenj Gradcu potekala zanimiva delavnica z naslovom Prvi vtis - naj obleka pove več kot 1000 besed.
V svet spoznavanja pravil oblačenja nas je popeljala Alenka Globočnik Fabjan, uspešna in priznana modna oblikovalka. Delavnico smo izpeljali v sodelovanju z Agencijo Poti iz Ljubljane.

Ga. Alenka je vsaki individualno razložila, kako se obleči glede na postavo, prepoznale smo svoj barvni tip in dobile dragocene nasvete glede kombiniranja oblačil, pravilne izbire obutve in pravilne izbire dolžin oblačil.

Spoznale smo, kako zelo pomemben je prvi vtis, saj s tem identificiramo sebe, izkažemo spoštovanje, olajšajmo komunikacijo in vzpostavimo dobre odnose s sogovorniki.

Če povzamemo še nekaj mnenj udeleženk o izpeljani delavnici:

"Odgovorila mi je na dvome o mojem stilu. Razkrila pomembne podrobnosti pri celostni podobi. Zelo sem vesela, da sem spoznala gospo Alenko."

"Delavnica mi je prinesla nova spoznanja o lastni podobi ter znanja, kako na moderen način izpostaviti lastne atribute oz. skriti pomanjkljivosti."

"Delavnica je bila odlična, saj je predavateljica v zelo kratkem času ponudila veliko informacij."

Oglejte si tudi