Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
4°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

Uspešno izvedeno predavanje o možnostih blagajniškega poslovanja v letu 2015

V letošnjem letu so se in se še obetajo velike spremembe na področju blagajniškega poslovanja, zato smo v mesecu februarju v Podjetniškem centru Slovenj Gradec organizirali brezplačno delavnico na to temo.

Delavnica je bila namenjena podjetnikom in ostalim, ki poslujejo z gotovino in še ne uporabljajo računalniških programov za izdajanje računov. Predstavljene so bile spremembe in novosti na področju blagajniškega poslovanja, predvsem uporaba vezane knjigračunov, uvajanje davčnih blagajn in uporaba e-računov.

V drugem delu srečanja je sledila praktična predstavitev TronPOS blagajniških sistemov za gotovinsko – blagajniško poslovanje. V tem delu so lahko udeleženci sami preizkusili sisteme in ugotovili, da so na voljo cenovno ugodne elektronske blagajne, ki so hkrati zmogljive in zadoščajo njihovim potrebam. Na daljši rok so celo ugodnejše rešitve od uporabe vezanih knjig, zagotovo pa bolj praktične in zagotavljajo prihranek na času.

Delavnico so izvedli g. Dejan Sadek (Izterjava dolgov in pravno svetovanje, Dejan Sadek s.p.), g. Dušan Klemenčič (IDEAL TIM računalniško svetovanje Dušan Klemenčič s.p.) in g. Iztok Tili (COMTRON d.o.o.).

Oglejte si tudi