Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Iščete poslovne partnerje v tujini?

Podjetja in podjetniki, ki želijo vzpostaviti mednarodno poslovno sodelovanje s podjetji v tujini, se lahko za pomoč pri iskanju poslovnih partnerjev obrnejo tudi na mrežo Enterprise Europe Network.

Enterprise Europe Network je v podporo majhnim in srednje velikim podjetjem ustanovil Generalni direktorat za podjetništvo in industrijo Evropske komisije. Storitve mreže obsegajo področja mednarodnega poslovnega sodelovanja, inovacije, prenos znanja in tehnologij in sodelovanje v programih EU.  

S 500 centri v več kot 40 evropskih državah in približno 4.000 izkušenimi strokovnjaki, povezanimi v enotno mrežo, je Enterprise Europe Network največja mreža v Evropski uniji na področju nudenja strokovnega znanja in storitev podjetjem, univerzam, raziskovalnim organizacijam, tehnološkim centrom in drugim poslovnim in inovacijskim institucijam.

 

V Sloveniji je Enterprise Europe Network prisoten v konzorciju šestih partnerjev: Institut "Jožef Stefan", Univerza v Mariboru, Center za interdisciplinarne in multidisciplinarne raziskave in študije, Gospodarska zbornica Slovenija, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Mariborska razvojna agencija in Univerza na Primorskem, Znanstveno-raziskovalno središče.

 

Preko mreže EEN lahko podjetja brezplačno objavijo lastno ponudbo za poslovno sodelovanje ali pa poiščejo ponudbe in povpraševanja tujih podjetijBorzo mednarodnega poslovnega sodelovanja uporablja vseh 500 centrov EEN ter je učinkovito orodje za iskanje specifičnih poslovnih ponudb in povpraševanj.

 

V kolikor želite vzpostaviti stik s podjetji, ki iščejo poslovno sodelovanje s slovenskimi podjetji, je potrebno izpolniti obrazec za posredovanje borze, v primeru, da vas zanima mednarodno poslovno sodelovanje in objava vaše ponudbe na tujem trgu, se izpolni obrazec za poslovno sodelovanje.

 

Vse dodatne informacije in obrazce za vzpostavitev stikov najdete pri zgoraj navedenih slovenskih partnerjih v okviru mreže EEN tukaj.

 

Aktualne ponudbe in povpraševanja tujih podjetij za poslovno sodelovanje objavljamo tudi na spletni strani Podjetniškega centra Slovenj Gradec tukaj, pomagali pa vam bomo tudi pri izpolnjevanju obrazcev za poslovno sodelovanje.

 

 

Oglejte si tudi