Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
3°C
JUTRI
25°C
5°C

Serija pogovorov z nevladnimi organizacijami – Mirovni inštitut

##VIEWS##
Kontaktni podatki organizatorja: 040355381, Urška.
Vstopnina: Vstop prost
Urbani FORUM: 
Serija pogovorov z nevladnimi organizacijami – Mirovni inštitut
Kdaj: četrtek, 28.3.2024, ob 18.00
Kje: v raum AU, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec

V četrtek, 28. marca, ob 18. uri vabljeni v raum AU, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec, ko v sklopu serije pogovorov z nevladnimi organizacijami gostimo Mirovni inštitut | Inštitut za sodobne družbene in politične študije, ki ga bosta predstavljali Ana Frank in Brankica Petković.
Pogovor moderira: Irena Plešivčnik

V Sloveniji deluje več kot 27 tisoč nevladnih organizacij (NVO), ki so dejavne tako rekoč na vseh področjih življenja – od sociale, kulture, športa, zagovorništva, ekologije, zdravja do civilne zaščite – kjer uresničujejo oziroma zadovoljujejo interese in potrebe prebivalcev, združujejo, opozarjajo na nepravilnosti ter še na različne druge načine izboljšujejo kakovost življenja v okolju, kjer delujejo. Kaj pa družba?... prepoznamo njihov pomen? S serijo pogovorov ponujamo možnost spoznavanja nevladnih organizacij, delujočih na nacionalni ravni, njihovega pomena in angažiranih posameznikov.

Dogodki potekajo pod okriljem projekta Koroška Demokratična Postaja, v projektnem sklopu Urbani forum, podprt s strani programa Active Citizens Fund v Sloveniji.

Oglejte si tudi