Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
2°C
-3°C
JUTRI
4°C
-2°C

Glasbeni spektakel s Help! A Beatles tribute band

10828
Organizator: Kulturni dom Slovenj Gradec
Vstopnina: 12
HELP! A Beatles Tribute je skupina, ki s svojim energičnim vzdušjem ter veliko natančnostjo izvaja glasbo legendarnih The Beatles. Z neoporečnimi, izjemno natančnimi in obenem energičnimi izvedbami skladb skupine The Beatles, bodo HELP! A Beatles Tribute v vas vzbudili občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice. Koncert vsebuje zaščitne znake skupine The Beatles, vključno s kostumografijo ter glasbenimi inštrumenti, uporaba slednjih pa omogoča rekonstrukcijo kvalitete zvoka skupine The Beatles, ki publiko ponese nazaj v šestdeseta.

Skupina HELP! A Beatles Tribute se redno pojavlja na odrih Slovenije, Nemčije, Švice, Belgije, Nizozemske, Španije, Avstrije, Italije, Hrvaške ter Rusije. Avgusta 2015 so bili fantje povabljeni tudi v Liverpool v Angliji, na festival Inernational Beatleweek, ter tam nastopili na devetih koncertih, marca istega leta pa v Obertauern v Avstriji, kjer se je odvijala petdeseta obletnica snemanja celovečerca skupine The Beatles – "HELP!"


Pridite na koncert skupine HELP! A Beatles Tribute in se prepustite glasbi, ki je za vedno spremenila svet!

Predprodaja vstopnic v Kulturnem domu Slovenj Gradec. Cena vstopnice v predprodaji: dijaki/študenti 8 €, ostali 10 €. Na dan koncerta:  dijaki/študenti 10 €, ostali 12 €.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Kreator PSP d.o.o.