Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

SEVNIČANKE KAR ŠESTKRAT NA STOPNIČKAH

Minuli vikend,13. in 14.maja je v Laškem pod okriljem Mažoretne zveze Slovenije potekalo Državno prvenstvo mažoret,kjer se je v dveh tekmovalnih dneh  zvrstilo okoli 800 tekmovalk.

In med njimi so dekleta iz Sevnice kar šestkrat stala na stopničkah!

V kategoriji solo junior je Tajda Župevc osvojila 1.mesto,v kategoriji  duo junior pa Zala Elizabeta Ramovš in Hana Vukalič drugo mesto,3.mesto pa sta si priborili Ana Prosenik in Laura Strajnar v kategoriji kadet duo .

Tudi skupine so z svojo neizmerno  energijo vsem dokazale,da trdo delo obrodi sadove.

Najmlajša skupina cici si je priborila bronasto medaljo,prav tako skupina kadet palica in pa najstarejša sevniška skupina,senior palica ,prav tako odlično tretje mesto.

Tudi vsa ostala sevniška dekleta,ki so tekmovala,so zasedla čudovite razultate;med njimi tudi najmlaše,ki so sodelovale v kategoriji prvi korak.Prav vsaka je bila nagrajena za svoje delo.

V spremljevalnem  programu pa je nastopila tudi mlajša  skupina kadet,ki je s svojim suverenim nastopom navdušila polno dvorano!

Naj zaključimo z besedami večletne tekmovalke: »Vzkliki,navijanje,ploskanje…trenutek,preden stopiš na oder…to so delčki sreče in neverjetnega adrenalina,ki ti jih ne more vzeti nihče….in nepopisni občutki zadovoljstva,uspeha,truda,ki si ga vložil v ure in ure treninga so poplačani takoj,ko stopiš na zaslužene stopničke in ponosno dvigneš pokal proti bučnemu modremu delu tribune-proti našim zvestim navijačem!«

 

Mažorete Društva Trg Sevnica

 

 

Oglejte si tudi