Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
20°C
12°C
JUTRI
24°C
12°C
875

Sevnica giba z lisičko

Sevnica giba z lisičko je največja občinska akcija, ki združuje idejo gibanja in zdravega življenjskega sloga. Cilj akcije je, da na eni strani aktivira občane, da se aktivno gibajo oziroma spoznajo nove aktivnosti in možnosti v svoji bližini, po drugi strani pa je to super priložnost za vse obstoječe ali nove ponudnike aktivnosti, da se predstavijo lokalnem prebivalstvu in pridobijo na obisku in članih.

Od 23. septembra (dan slovenskega športa) do 15. oktobra 2022 (svetovni dan hoje) bo po celi občini Sevnica potekal projekt Sevnica giba z lisičko – serija brezplačnih športnih, rekreativnih, preventivnih in zdravem življenjskem stilu obarvanih dogodkov, ki ga koordinirajo KŠTM Sevnica, Planinsko društvo Lisca Sevnica, Zavod za gozdove in Kolesarsko društvo Sevnica.

Večtedenska akcija je super priložnost za lokalne organizacije, društva, športne, šolske in zdravstvene institucije, pa tudi zasebnike, ki nudijo športne ali druge zdravju koristne vsebine, da se lahko predstavijo lokalnemu prebivalstvu in širše, pridobijo na novih članih in predstavijo svoje aktivnosti širši publiki ali le ozavestijo javnost o določeni tematiki. Na drugi strani je pa priložnost za občane, da spoznajo, kaj vse jim nudi lokalno okolje na področju športa in skrbi za zdrav življenjski slog, in se začnejo bolj zavedati odgovornosti do lastnega zdravja.

Vir: KŠTM Sevnica

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi