Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
15°C
-3°C
JUTRI
12°C
1°C
Deli

Rotaract klub Sevnica

V Rotaract klubu Sevnica smo bili novembra in decembra zelo aktivni. Novembra ste nas lahko obiskali na Večeru kraft piva, ki smo ga organizirali 5. novembra v Grajski kavarni, ponudili pa več kot 60 vrst piva in veliko nagrad za vse pivoljube. Našli ste nas lahko tudi na twenties style Champagne partyju 19. novembra – prav tako v Grajski kavarni. Tam smo se skupaj zabavali v stilu velikega Gatsbyja in preizkušali različne vrste penin, med katerimi je kraljeval Joker. 

November smo posvetili spoznavanju in mladim, december pa je za nas mesec dobrodelnosti. Najprej smo se v nedeljo, 11. decembra, kot soorganizatorji udeležili Teka radosti in veselja v Loki pri Zidanem Mostu in zbirali sredstva za 16-letnega fanta na invalidskem vozičku.

V petek, 16. decembra, smo organizirali dobrodelno predstavo Dosmrtno življenje, ki je v celoti produkt dijakov Gimnazije Brežice. Namen tega dogodka je bilo zbiranje prostovoljnih prispevkov namesto vstopnine in iz tega donacija mamici samohranilki in njeni hčeri, ki sta ubežali družinskem nasilju. Zanju bomo še do konca decembra (in po potrebi tudi pozneje) zbirali oblačila, obutev in hrano.

Po predstavi sta bila na vrsti prijetno druženje s pogostitvijo in pogovor z igralci, avtorico in njeno mentorico, saj je šlo za zadnjo uprizoritev.

Kot pa se za Rotaract spodobi, nismo manjkali niti na sevniški prednovoletni tržnici v soboto, 17. decembra. Tam ste lahko obiskali našo mizo, polno dobrot in darilc za malčke, hkrati pa ste lahko naredili dobro delo in prispevali svojo donacijo v obliki hrane ali prostovoljnega prispevka za družini v stiski, ki jima želimo polepšati letošnje praznike. Naše poslanstvo je pomagati ljudem in pomembno je, da to delamo vse leto, zato vas tudi v prihodnje vabimo, da sodelujete pri naših aktivnostih.

 

Člani in članice Rotaract kluba Sevnica vam želimo lepe praznike, vesel božič in srečno novo leto. Hvala vam, ker ste dobrodelni in nam pomagate. Za vse informacije smo dosegljivi na sevnica@rotaract.si ali na Facebooku Rotaract klub Sevnica.

 

 Sanja Slemenšek, predsednica kluba

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!