Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
21°C
5°C
Oceni objavo

Na MEP trije mladinski reprezentanti iz DBV IPPON

Od 10. do 12. marca je v francoskem kraju Verquin potekalo evropsko prvenstvo v kadetskih in mladinskih kategorijah (U16-U18-U21) v ju jitsu. Tekmovanje je organizirala Francoska judo in ju jitsu zveza (FFJDA), pod pokroviteljstvom Evropske ju jitsu zveze (JJEU).

Na prvenstvu je nastopilo več kot 800 tekmovalk in tekmovalcev iz 27 držav, med njimi tudi slovenski reprezentanti iz DBV IPPON Sevnica: Ajda STRITAR, Lan PRAH, Tjan OMERZEL s trenerjem Robertom GRUBENŠKOM.

Za reprezentante iz DBV IPPON je bilo evropsko tekmovanje prvo mednarodno tekmovanje, na katerem so nastopili tudi kot najmlajši tekmovalci v kategorijah. Kljub zanimivim in težkim borbam v izločilnem delu so dosegli dobre rezultate. V kategoriji borb do -52 kg je Ajda STRITAR osvojila odlično 5. mesto. V izločilnih zahtevnih borbah je Tjan OMERZEL osvojil 9. mesto (-81 kg), Lan PRAH 13. mesto (-73 kg).

V vodstvu društva se zahvaljujemo podjetjema TANIN Sevnica in HESS ter vsem, ki so pomagali, da so se tekmovalci lahko udeležili tega tekmovanja.

Vir: MG DBV Ippon



Oglejte si tudi