Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Vabilo k sodelovanju pri festivalu Sevniško grajsko poletje 2017

Vabilo k sodelovanju

 

Spoštovani organizatorji kulturnih prireditev,

v KŠTM Sevnica smo z mislimi že pri načrtovanju programa tradicionalnega poletnega festivala Sevniško grajsko poletje 2017, ki bo potekal kot običajno od sredine maja do konec septembra 2017 na Gradu Sevnica.

V sodelovanju z vami, številnimi partnerji in v skladu z zmožnostmi, želimo oblikovati karseda pester, raznolik in privlačen kulturni program. V program festivala bodo vključene prireditve, ki bodo izvajane na Gradu Sevnica ali v starem mestnem jedru Sevnice. Raven kakovosti programov želimo stalno dvigovati in oglaševati festival tudi v širšem slovenskem prostoru. Povezujemo se z nosilci dogajanja v Posavju in širše.

Prosimo vas, da nam sporočite interes po sodelovanju in da nam morda že sporočite vaše ideje o prireditvah ter morebitne datume prireditev, ki jih bi želeli vključiti v program festivala. 

Za izvedbo prireditev bomo zagotovili brezplačen prostor, tehnično pomoč in promocijo v skladu z našimi zmožnostmi (tisk skupne programske zgibanke, oglaševanje, izdelava letakov ipd. )

KŠTM Sevnica si pridržuje pravico do izbora prijavljenih programov glede na programsko shemo, časovne omejitve in ostale zmožnosti. Poleg tega se lahko glede na dane možnosti čas izvedbe festivala ustrezno skrajša ali ne izvede.

Rok za posredovanje programov je 15. marec 2017. Vseeno prosimo, da nam želje po programih in datumih sporočite čim prej na e-pošto rok.petancic@kstm.si. Za vse dodatne informacije lahko pokličete na 07 81 61 075 ali 051 680 289.
Veselimo se sodelovanja z vami.

S spoštovanjem,

Pripravil:
Rok Petančič
svetovalec za kulturo
KŠTM Sevnica                                                                           Mojca Pernovšek

                                                                                             direktorica KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi