Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
20°C
4°C
Oceni objavo

Vse o modri frankinji na spletnem portalu www.modra-frankinja.com

Na spletnem portalu se zbirajo različne uporabne informacije, tako za prideovalce, prodajalce kot še zlasti za potrošnike in sladokusce - ljubitelje modre frankinje in pristne regionalne kulinarike.

V okviru projekta "Modra frankinja – žametno vino Posavja" je že ob koncu lanskega leta na naslovu www.modra-frankinja.com pričel delovati spletni portal, na katerem so zbrane različne informacije in zanimivosti o modri frankinji. Poleg osnovnih vsebin o sami modri frankinji, predstavitvenem filmu, strategiji trženja modre frankinje ter ostalih vsebin se na portalu vzpostavljata dva posebna seznama oziroma bazi, in sicer baza ponudnikov modre frankinje in baza vinarjev pridelovalcev modre frankinje. Vpis v eno in drugo bazo je brezplačen. Osnovni pogoj za ponudnike je, da imajo v svoji gostinski ali prodajni ponudbi modro frankinjo, medtem ko je pri vpisu v bazo vinarjev / pridelovalcev pogoj biti registriran proizvajalec oziroma pridelovalec modre frankinje.

Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite vlogo s potrebnimi podatki in nam jo pošljete na elektronski naslov modra.frankinjakstm@gmail.com in vnesli vas bomo v bazo.

Spletni portal postaja vse bolj obiskan naslov, kjer lahko potrošniki in ostala javnost na enem mestu poiščete vse informacije o modri frankinji, predvsem pa lahko na enem mestu uspešno poiščete najboljše modre frankinje, pridelovalce modre frankinje ter gostinske in druge ponudnike, pri katerih lahko najboljše modre frankinje okusite ali kupite. Spletni portal je namreč sodoben in odličen promocijski in prodajni kanal.

Več informacij in navodila lahko poiščete na spletnem portalu ali pa nas neposredno kontaktirate (Rok Petančič, 051 680 289, rok.petancic@kstm.si; Matej Imperl, 051 680 280, matej.imperl@kstm.si).

Vabljeni k sodelovanju in pijte modro.

Rok Petančič

KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi