Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
10°C
ČET.
22°C
11°C

Big Foot Mama & Mi2 v Sevnici | VEJŽDE ŽUR 2024

##VIEWS##

Študentski klub Sevnica in Mladinski svet občine Sevnica napovedujeta Vejžde žur 2024, največji rock koncert v Posavju, ki bo v soboto, 18. maja ob 19:00 v Sevnici!

Na letošnjem Vejžde žuru bosta nastopili kar dve legendarni slovenski skupini, Big Foot Mama in Mi2, kot predskupina pa se bodo občinstvu predstavili mladi Cherry Flavoured.

Skupina Big Foot Mama že 34. leto opravičuje status enega največjih slovenskih bendov v zgodovini. Skupino so v zadnjih letih zaznamovali veliki uspehi, kot je dvakrat razprodana Arena Stožice, akustični projekt Akustika in izdaja dosedanjih plošč na vinilu. Medtem so fantje začeli ustvarjati material za nov studijski album, prvo pesem, Obseden z njo, pa ste v teh dneh že lahko poslušali na radiju. Na Vejžde žuru seveda ne bodo manjkale njihove klasike, kot so Nisem več s tabo, Črn tulipan, Rola se, Vrnse k men, Sam prjatla, Led s severa in druge!

Skupina Mi2 se je na slovenski glasbeni sceni prvič pojavila v letu 1995, ko se je v eter naših glasbenih in televizijskih postaj prebila s skladbo Črtica. Danes jih poznamo po številnih uspešnicah, med katerimi so predvsem Pojdi z menoj v toplice, Sladka kot med, Zbudi me za 1. maj, Čista jeba in številne druge. Izdali so že osem studijskih albumov, zadnjega leta 2021. V Sevnici smo jih nazadnje gostili leta 2018, zato že komaj čakamo, da zatresejo največji oder v Posavju!

Vstopnice za koncert so naprodaj na spletnem portalu Eventim na povezavi https://bit.ly/VejzdeZur2024 in na prodajnih mestih v sistemu Eventim (Petrol, Pošta Slovenije).

Prideš? Ja vejžde!

Oglejte si tudi