Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
7°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Pravna storitev v vaši bližini - vabljeni na brezplačno pravno svetovanje

V okviru programa Podjetno v svet podjetništva 2014, ki ga v JV Sloveniji izvaja Razvojni center Novo mesto, pravnica Ajda Gobec Jerele razvija svojo poslovno idejo "Pravna storitev v vaši bližini". V okviru testiranja poslovne ideje vas vabi na brezplačno pravno svetovanje, ki ga bo izvedla v Šentrupertu.
Podjetno v svet podjetništva 2014 je namenjen spodbujanju podjetništva med mlajšimi brezposelnimi z višjo ali visoko stopnjo izobrazbe ter spodbujanju odpiranja novih delovnih mest. Temeljna ideja operacije je ponuditi udeležencem, izbranim na javnih razpisih, strokovno pomoč in dodatna usposabljanja, ki jih potrebujejo pri razvoju podjetniške ideje v delujoče podjetje. V regiji JV Slovenija je nosilec operacije Razvojni center Novo mesto d.o.o..

 

Ajda Gobec Jerele je izkušena pravnica, ki vas vabi, da ji zaupate pravni problem v okviru brezplačnega pravnega svetovanja, ki ga bo izvedla v sredo, 9. 7. 2014, od 14. do 17. ure in v četrtek, 10. 7. 2014, od 9. do 12. ure, v prostorih Hiše društev, na naslovu Šentrupert 48.

 

Tokrat ponujeno pravno svetovanje Ajda Gobec Jerele izvaja v ovkiru programa "Podjetno v svet podjetništva 2014" in predstavlja raziskavo trga, s katero želi ugotoviti, ali je med ljudmi in podjetji zunaj mestnih središč pravna storitev potrebna, na katerih področjih in kdaj.

 

Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti«, 1.2. prednostne usmeritve: »Usposabljanje in izobraževanje za konkurenčnost in zaposljivost«.Operacijo delno financira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Uporabo prostora v Hiši društev je omogočila Občina Šentrupert.

 

 

Oglejte si tudi