Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

DANES
32°C
17°C
JUTRI
32°C
19°C
Avtor: Občina Šempeter-Vrtojba,

Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta Lavžnik v Šempetru pri Gorici

Datum objave: 15. 04. 2022
Številka razpisa:

Dopolnjeni osnutek OPPN Lavžnik je nastal v postopku sprememb in dopolnitev trenutno veljavnega OPPN Lavžnik iz leta 2009, zaradi številnih sprememb in dopolnitev je nastal nov dokument, ki bo nadomestil sedaj veljavnega. Javna razgrnitev bo potekala od vključno petka, 15. aprila 2022, do vključno ponedeljka, 16. maja 2022. V času javne razgrnitve lahko zainteresirana javnost poda predloge in pripombe na objavljeno gradivo. Pripombe in predloge se lahko pošlje pisno na naslov Občina Šempeter-Vrtojba, Trg Ivana Roba 3a, 5290Šempeter pri Gorici ali na elektronski naslovinfo@sempeter-vrtojba.si, pri čemer se v rubriki “zadeva” navede “OPPN Lavžnik-pripombe”.

Šteje se, da je pri podajanju pripomb z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov hkrati podan tudi pristanek za obravnavo in objavo teh podatkov v stališčih do pripomb na seji Občinskega sveta, krajevnih tablah in na spletni strani Občine Šempeter-Vrtojba. Osebe, ki ne želijo, da se v stališčih do pripomb objavijo njihova imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to v sklopu pripomb posebej navesti.

Javna obravnava dopolnjenega osnutka OPPN bo potekala v dvorani v 1. nadstropju občinske stavbe in sicer v četrtek, 12. maja 2022, s pričetkom ob 17. uri.

Všečkaj objavo