Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
NED.
22°C
8°C
Oceni objavo

Najboljša slovenska startup dogodka v Šempetru pri Gorici

V Šempetru pri Gorici bosta med 17. in 19. novembrom potekala dva odlična startup dogodka: 10. Slovenski Forum inovaciji 17. in 18. novembra in 2015 Coinvest venture Days 18. in 19. novembra. Na 10. Slovenskem Forumu inovacij boste lahko videli najboljše slovenske inovacije, na COINVEST konferenci (www.coinvest.si/venturedays/home) pa se bodo srečali Startupi iz jugozahodnega dela Evrope ter Ameriški in EU investitorji. Vabljeni, da spoznate inovativna podjetja in posameznike, ter v njih spoznate morebitne bodoče vzornike, kolege ali partnerje. Namen tovrstnega dogodka namreč ni samo deliti uvid v napredne tehnologije in drugačne načine razmišljanja o obstoječih problemih, temveč tudi medsebojno povezovanje podobno razmišljujočih.

Na letošnji razstavi najboljših inovacij se bo zvrstilo 45 izbranih inovatorjev posameznikov, skupin malih in velikih podjetij od prijavljenih 87 inovacij. Razpon predstavljenih inovacij je zelo širok in sega od področij biotehnologije, elektro-inženirstva, IKT do izobraževalnih vsebin. Razstava ponuja edinstveno priložnost, da se spoznate z najbolj inovativnimi posamezniki in podjetji v Sloveniji in z njimi delite izkušnje, vizije, znanje in poslovne povezave. Vstop je brezplačen.

Poslovna srečanja bodo organizirana preko SFI in Coinvest mobilne aplikacije, ki vam bo omogočala pregled razstavljavcev, govorcev, investitorjev in nudila priložnost, da se naročite na hitra srečanja s strokovnjaki. 

Poleg sejemske predstavitve inovacij ter mreženj bosta oba dneva foruma postregla s konferenčnim programom, razdeljenim na posamezne programske sklope, katerih rdeča nit bo nujnost reinoviranja. Prvi dan foruma se bo zaključil s podelitvijo priznanj najboljšim inovacijam po posameznih kategorijah, prvič pa bodo podelili tudi priznanje za inovacijo z družbenim učinkom. Drugi dan foruma bo mednarodno obarvan, povezan bo z mednarodno investicijsko konferenco Coinvest Venture Days. Mednarodni konferenčni program bo tako gostil govorce iz Slovenije, GB, ZDA, Švice,... Znanje na temo razvoja ideje, iskanja pravih članov ekipe, podpornega okolja, razvoja za trg, financiranja rasti in vstopa na tuje trge bodo delili inovatorji, managerji, podjetniki, investitorji in mnogi drugi.


Oglejte si tudi