Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
4°C
PON.
24°C
5°C
Oceni objavo

Župan obiskal domove starejših občanov

Župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen je v minulih dneh, kar je stalnica že vrsto let, opravil novoletne obiske v domovih starejših.  Ob zaključku leta je razveselil in obdaril občanke in občane ravenske občine v Domu starejših na Prevaljah in v Koroškem domu starostnikov Črneče ter v PE Slovenj Gradec.  Županu se je pridružil predsednik Društva upokojencev Jože Prednik ter strokovna sodelavka občine, Darja Čepin.

Tudi tokrat so ga toplo pričakali stanovalci in zaposleni v vseh treh domovih. Župan je starostnike seznanil z aktualnim dogajanjem v občini in jim zaželel zdravja, sreče in dobrega počutja v domu. Skupaj z dobrimi željami jim je podelil tudi skromna darila.

V dobrem vzdušju so minili tudi vsi trije obiski, ki so jih popestrili tudi s kratkim kulturnim programom v katerem so sodelovale s prepevanjem pesmi  pevke DU upokojencev Ravne, ŽePZ Korošice in z igranjem na harmoniko učenca Glasbene šole Ravne. So pa v domovih tudi sami pripravili nekaj zanimivega kulturnega programa.

Oglejte si tudi